Blog post

Podzimní badmintonový turnaj

30. 10. 2018Luboš Balek

Na konci října proběhl další, v pořadí již třetí turnaj českého TPA v badmintonu. Poprvé v této sáhodlouhé historii sportovních klání však nešlo o čtyřhry smíšené, ale o oddělené turnaje dámských a pánských dvojic.

Turnaj dam jednoznačně ovládly Jana Jirmásková a Martina Koupová, které bez ztráty jediného setu vyhrály jak svou základní skupinu, tak následující vyřazovací boje. Na druhém místě se pak umístily Eva Boubínová a Lucie Vaníčková, na třetím Nikola Mallá a Eliška Káňová.

Podobně suverénním výkonem opanovali pánský turnaj Ondra Dytrych a Luboš Balek, kterým ve finále zdaleka nestačili ani houževnatí auditoři Radek Stein a Artur Ibragimov. Na bednu se na třetím místě ještě vměstnali zkušení matadoři Tomáš Podškubka a Jan Soška.

Zbývající čas jsme využili k improvizovanému mini-turnaji ve smíšené čtyřhře. Naše legendární výkony jsme pak zajedli a zapili v osvědčené Hajnovce, odkud se mnozí dostávali domů ještě přes (možná nejednu) afterparty. Nyní již nezbývá než trénovat a spřádat plány na turnaj příští, kdy se na jaře opět vrátíme ke čtyřhře smíšené.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek