Blog post

TPA Prague Open 2019

1. 11. 2019Luboš Balek

19. října se uskutečnil již pátý pražský badmintonový turnaj série TPA PRAGUE OPEN. Na podzimním klání se podobně jako před rokem utkaly pánské a dámské dvojice.

Pánskou kategorii ovládli Ondra Dytrych s Tomášem Sutnarem, kteří se sice mírně zapotili v pětisetovém semifinále, ale v ostatních zápasech, a dokonce ani ve finále, kde porazili duo Tomáš Christian & Artur Ibragimov, už neztratili ani set. Na bednu se pak vešli ještě Luboš Balek s Honzou Hlaváčem na místě třetím.

V dámském turnaji k žádnému velkému překvapení nedošlo a dvojice Jana Jirmásková & Martina Koupová navázala na úspěšné tažení z loňska, a to opět beze ztráty jediného setu v celém turnaji. Ze stříbrné medaile se mohly radovat Bára Sluková a Verča Kdolská, bronz vyšel na Míšu Staňkovou s Maruškou Argenskayou.

Úspěšná akce pokračovala oslavou v osvědčené Hajnovce, vytrvalci též absolvovali podobně tradiční afterprogram. Trénink však není radno podceňovat, neb na jaře nás čeká pražský turnaj smíšených dvojic a na konci června též expedice na Slovensko do tajů náhodného párování.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek