Blog post

TPA Prague Open 2019

18. 3. 2019Luboš Balek

V polovině března se uskutečnil již třetí ročník pražského badmintonového turnaje smíšených dvojic, tentokráte nejen s milou návštěvou některých bývalých kolegů, ale též s hosty ze slovenského a rakouského TPA. Vzhledem k enormnímu zájmu jsme vyprodali celou Skalku a na kurtech se střetlo rekordních 28 párů.

Po rozehřátí v základních skupinách následoval robustní pavouk do všech stran, ze kterého vyšli jako jednoznační vítězové Betka Danová a Tomáš Christian, kteří ve finále zdolali Martinu Koupovou s Lukášem Koubou. Na třetí příčku se ještě vyškrábal Ondra Dytrych s Janou Lackovou, což bylo pro slovenské TPA také jediné zastoupení mezi devíti hodnocenými pozicemi. Bramborová medaile zbyla na Tomáše Sutnara a Mariolu Furtak, což bylo pro změnu jediné odměněné zastoupení TPA rakouského. Zbytek pohárků si pak rozebrali odchovanci naší kanceláře

Po turnaji následovalo i tradiční posezení v Hajnovce s ještě tradičnější after-party, kde mnozí raději vyčkali na ranní metro, než aby se trápili nočními tramvajemi. Trénovat je však třeba i nadále, neb slovenský turnaj už je za rohem a na podzimním českém také začneme brzy pracovat.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek