Blog post

TPA finančně podpořila Týdenní stacionář Dobromysl

10. 10. 2018Ludmila Benešová

TPA přispěla částkou 60 000 Kč na provoz a nutné rekonstrukce Týdenního stacionáře Dobromysl, který svým klientům pomáhá rozvíjet praktické a sociální schopnosti a dovednosti. TPA dlouhodobě nejen finančně podporuje organizaci Dobromysl, která se specializuje na poskytování sociálních služeb.

TPA věnovala letos Společnosti Dobromysl, která stacionář provozuje, příspěvek ve výši 60 000 Kč. Tyto peníze budou využity na opravy střechy chléva, konkrétně dvou vikýřů, a výměnu poškozených střešních tašek. Díky tomu se zvýší bezpečnost celého prostoru. Péče o hospodářská zvířata je v rámci léčebného programu pro klienty stacionáře velmi důležitá.

Týdenní stacionář Dobromysl provozovaný Společností Dobromysl je umístěný v barokním zámečku Srbeč, památkově chráněném objektu na pomezí okresů Rakovník a Kladno. Zařízení je určeno pro uživatele ve věku od 19 do 80 let, kteří se zde učí aktivnímu způsobu života, rozvíjí své praktické a sociální schopnosti a dovednosti a posilují se v zodpovědnosti a schopnosti rozhodování.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek