Blog post

TPA pomohla vybrat 98 340 Kč na dobročinném bazárku Léčivka

30. 10. 2019Ludmila Benešová

Poradenská společnost TPA již několik let pravidelně pomáhá na dobročinných bazarech pořádaných Nadačním fondem Centra podpůrné péče Thomayerovy nemocnice Léčivka (dříve Lékořice). Na podzimním bazárku v nemocniční kapli sv. Václava v areálu Thomayerovy nemocnice si mohli od 13. do 15. října přijít návštěvníci nakoupit něco na sebe a zároveň podpořit aktivity Nadačního fondu Léčivka. Dobročinný bazárek získal celkem 98 340 Kč, část bude využita na nákup mikulášské nadílky pro pacienty na oddělení Geriatrie a část bude použita na nákup komponentů na výrobu adventních věnců.

TPA se každoročně zapojuje do jarního i podzimního charitativního bazaru, aktivně pomáhá při jeho organizaci a pořádá firemní sbírku oblečení vhodného k prodeji v rámci bazárku.

Nadační fond Centra podpůrné péče Thomayerovy nemocnice Léčivka se zaměřuje na projekty pro zkvalitnění života v Thomayerově nemocnici. Mezi ně patří Dobrovolnické centrum, které se zaměřuje na psychosociální podporu pacientů i zpříjemnění a ukrácení jejich času tráveného v nemocnici nebo podpora personálu nemocnice a zpříjemňování nemocničního prostředí. A v neposlední řadě Herní terapie a Duchovní péče.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek