Blog post

Best of Realty 2022

16. 11. 2022Ludmila Benešová

Zúčastnili jsme se slavnostního galavečera u příležitosti vyhlášení výsledků soutěže „Nejlepší z realit – Best of Realty“.

V úterý 15. listopadu 2022 byly na slavnostním večeru v pražském Foru Karlín vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok. O vítězích již 24. ročníku soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“ rozhodla devítičlenná odborná porota, v jejímž čele stál Tomáš Drtina, viceprezident Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN). Z pěti desítek nominovaných si v letošním ročníku ocenění odnesly projekty napříč celou Českou republikou. Tradiční skleněná trofej tak putovala například do Českých Budějovic, Hradce Králové, Kojetína, Lipna nad Vltavou, Opočna, Ostravy, Prahy či Plzně.

V tradičně nejsilněji zastoupené kategorii rezidenčních projektů letos získalo nominaci 22 uchazečů. V kategorii rezidenčních projektů většího rozsahu si vítězství odnesl projekt Molo Lipno Residence v Lipně nad Vltavou. Jury vyzdvihla jeho výjimečnou architekturu a kvalitní zpracování. Promyšlenými detaily bytů i společných částí areálu splňuje specifické požadavky rezidentů i návštěvníků lokality. Rezidenční areál se nejen díky svému uspořádání, ale i zásluhou 150 metrů dlouhého vyhlídkového mola zakončeného restaurací stává působivou dominantou města a vytváří nové centrum.

Za společnost TPA se akce účastnil Petr Karpeles, Jan Lamač, Lenka Polanská a Jana Vítková.

Sdílet článek
Předchozí příspěvek Následující příspěvek